Noord-Hollands icoon GP Groot trotse sponsor Profronde van Noord-Holland

Met veel plezier slaat de Profronde van Noord-Holland opnieuw luid op de trom. Afvalverwerkingsbedrijf GP Groot sluit zich vanaf heden aan als sponsor bij de oudste wielerklassieker van Nederland, welkom! Twee pure Noord-Hollandse iconen die elkaar vinden in een sportieve, groene ambitie: op naar een wielerfeestelijke 2021 editie!

“De Profronde van Noord-Holland en GP Groot zijn beide al vele jaren een begrip in de regio,” benadrukt Joline Beemsterboer, marketeer bij GP Groot. “Ons gehele kerngebied wordt aangedaan tijdens de Profronde van Noord-Holland. Een werkgebied waar wij heel herkenbaar te vinden zijn met al onze wagens en containers. Als specialist in afvalinzameling en -recycling in Noord-Holland, zijn wij dan ook trotse sponsor van de Profronde van Noord-Holland. Laten we er samen een mooi wielerfeest van maken!”

Koos Venema, voorzitter van de stichting van de Ronde van Noord-Holland is blij opnieuw een toonaangevend Noord-Hollands bedrijf te mogen verwelkomen. ‘We zijn heel blij dat een modern bedrijf als GP Groot zich ook verbind aan de Ronde van Noord-Holland. GP Groot houdt zich bezig met thema’s als de circulaire economie en de energietransitie. Belangrijke onderwerpen voor ons allemaal en dus ook voor het voortbestaan van de Ronde van Noord-Holland. Welkom aan boord en dat het maar mag leiden tot een jarenlange samenwerking’.

GP Groot in een oogopslag: