Sponsoren

Hoofdsponsoren

Beemster Kaas

Premium Beemster kaas.

VOLVO Ton van Kuyk

Tekent voor kwaliteit.

Gemeente Alkmaar

Alcmaria Victrix.

Sponsoren

GP Groot | Een veelzijdige organisatie
Heilo

Met zo’n 1.000 collega’s werken we in vier marktsegmenten: inzameling, recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

De activiteiten binnen de GP Groot groep lijken heel divers, maar we werken allemaal samen aan hetzelfde doel: een circulaire, energieneutrale en klimaatbestendige toekomst.

Univé Noord-Holland | daar plukt ú de vruchten van
Alkmaar

Univé Noord-Holland is een Coöperatie zonder winstoogmerk van en voor leden. Univé Noord-Holland is één van de regionale Univé’s in Nederland. We zijn ooit opgericht om samen risico’s te delen die je als individu niet kunt dragen. Dit principe, elkaar helpen, vormt nog steeds ons bestaansrecht. En dat ziet u terug in onze dienstverlening. Ruim 240 collega’s behartigen de belangen van meer dan 375.000 verzekerden. Onze dienstverlening is altijd persoonlijk en dichtbij, of u ons nu belt, mailt of langskomt. We hebben veertien winkels verspreid over ons werkgebied dat zich ruwweg uitstrekt van Den Helder tot het noordelijke deel van het Groene Hart en daarnaast bedienen wij ook de klanten in Zwolle.

 

Deloittte MKB Accountancy & Advies | Geïntegreerde dienstverlening voor het mkb
Alkmaar

Als mkb-ondernemer met ambitie wilt u natuurlijk een adviseur die met u meedenkt. Deloitte biedt u een breed en geïntegreerd mkb-dienstenpakket op het gebied van accountancy, belastingadvies, financiële advisering en fusies en overnames. Wij zijn er voor iedere mkb-ondernemer die voor goud gaat!