Beemster kaas opnieuw naamgever en hoofdsponsor van de 74ste Profronde van Noord-Holland

WestbeemsterOok in 2020 wordt de 74ste editie van Neerlands oudste wielerklassieker verreden als ‘De Beemster kaas profronde van Noord-Holland’. Beemster kaas en de stichting Ronde van Noord-Holland hebben het contract met wederom een jaar verlengd.
Vorig jaar was Beemster kaas voor de eerste keer de naamgever van de Profronde van Noord-Holland. ‘Die samenwerking is van twee kanten heel goed bevallen en dat smaakte naar meer’, aldus directeur Wim Betten van Cono Kaasmakers.
‘Vorig jaar hebben we als nieuw organisatiecomité laten zien dat we een groot evenement als de Beemster kaas Profronde van Noord-Holland goed kunnen neerzetten. We zijn dan erg in onze nopjes met de gecontinueerde samenwerking met een grote partner als Beemster kaas, zegt voorzitter Koos Venema. ‘Ook de naam Beemster kaas Profronde van Noord-Holland klonk ook vanaf de eerste minuut goed en is inmiddels helemaal ingeburgerd, aldus Venema.

De 74ste Beemster kaas profronde van Noord-Holland wordt op zaterdag 13 en zondag 14 juni 2020 verreden en maakt deel uit van de Nederlandse Loterij Topcompetitie. Op zaterdag is er koers in- en om Stompetoren. Op zondag start de klassieker op het Alkmaarse Waagplein en finishen de renners na ruim 180 kilometer door Noord-Holland, op de Saturnusstraat in Oudorp.

Lees op onze website ook; Volvo Ton van Kuyk weer mobiliteitspartner.